Påske på matriklen

Okay nu melder jeg mig til den store bagedyst

//FOOD// Man må godt prale lidt når man har lavet noget som er virkelig flot, ikke? Jeg har i hundrede år sukket langt efter de smukke dekorerede kager som jo florerer på Instagram. Og igår da jeg spiste morgenmad fik jeg bare en vanvittig lyst til at forsøge mig med at lave en fin kage selv. Egentlig skulle det have været med en top af mango/passion mousse, men alt var lukket igår, så måtte improvisere og bruge hvad jeg kunne finde i døgn kiosken: det blev en glutenfri bund samt en fløde/mørk chokolade creme top. Brugte cremen fra Karoline’s køkken Sarah Bernards, den ved jeg nemlig sætter sig helt stiv og smager himmelsk, uden ulækkert husblas i 🙂 Kan slet ikke ha’ husblas, men ved det ofte er nødvendig for kager som disse.

Ville egentlig have lavet gule marengs og forsøgte mig at farve dem med gurkemeje. Det gik ikke skide godt. Heldigvis fandt jeg noget pink gele farve i bage skuffen, det fuldendte fuldstændig kagen hvis I spørger mig 🙂 Eneste problem er nu bare jeg har lyst til at lave endnu flere kager, ved bare ikke hvem der skal spise dem, haha!

Jeg har altid elsket at bage, helt siden jeg var en lille pige har jeg hjulpet til i køkkenet. Både til madlavning og bagning. Har mange fødselsdagskager på bagen, og de plejer at vække stor glæde 🙂 finder en helt fantastisk ro ved bagning og stå i køkkenet, det er så afstressende 🙂 xx

49c94b1c-ae14-41fe-9a51-a8e03466772f

570d9f16-4440-4c7b-baba-9f8ab319233d aa5035b0-973c-4017-ac50-2787ab4f4824 ffaecc98-e280-47a6-8fad-e0855026283a 40a39dbc-4ec9-48eb-8ca6-0c0ccabdd0cc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske på matriklen