Derfor bor vi i England

Så er det skiferie

//TRAVELLING// Så kom dagen endelig, dagen vi har ventet på nærmest siden vi kom hjem fra Honeymoon! Vi er taget på skiferie! Faktisk var vi nødsaget til at køre igår aftes, der var nemlig frygteligt snevejr! En tur til et hotel som normalt tager 1,5 time, endte med at tage 5 timer! Vi skulle have ‘sokker’ på vores dæk 5 meter uden for vores hjem! Vi kunne ikke komme op ad Bakken. Og igen ude midt på motorvejen, i totalt kaos hvor alle biler og lastbiler bare var gået i stå på en stor bakke. Åh Gud! Troede det var det værste af køreturen..

fik sovet godt i nat og kørte i morges afsted mod tunnellen mellem England og Frankrig. Og så brød helvede løs! Ved ikke om nogle af jer har hørt om Black Ice? Det er sådan en myte vores fædre altid har fortalt os om. Indtil idag, hvor vi sad mit i helvede på motorvejen. Shit hvor var det væmmeligt! Vi kørte nok forbi 10-12 uheld på en strækning på under 10km. Nogle var sket seriøst sekunder før vi kom. Det var så skræmmende. Vi er begge utrolig habile i en bil, men idag blev mine færdigheder godt nok sat på prøve (jeg var føren af bilen).

Vi er heldigvis kommet godt til Frankrig, trods en hel del dårligt vejr! Men vejene er 100 gange bedre på fastlandet og de stryger salt i pendulfart. Vi er en halv time fra vores overnatning og vi blev lige navigeret gennem den hyggeligste lille franske by. Helt blik-stille og det fineste sne overalt, som taget ud af Løven, Heksen og Garderobeskabet. Vi åbner en flaske vin når vi er fremme, det har vi brug for <3

 

72ba7cf1-04cd-469c-ada5-fae2b5432397

c1f5f0ed-6fd2-4816-99f0-a5c9eac9ea79

 

f2c0f90d-e127-43b7-bcd2-0b79c805ea9e 2837fc12-ad44-41c2-b923-d758b750ca3a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor bor vi i England