Så er det skiferie

Rejse Outfit

//FASHION// Nå, det var egentlig meningen at dette indlæg skulle udgives i fredags da vi kørte på ferie. Men sidste dag på jobbet og farvel til kollegaerne, plus snestormen, satte altså en stopper for de planer. Anywho, jeg ved I har meget mere tid til at kigge nye indlæg om søndagen alligevel 🙂 Mit rejseoutfit så nogenlunde sådan her ud: det skal være blødt, varmt og gerne lag på lag til bilturen. En stor, lækker taske er også et mist til alt det ragelse man får slæbt med på sådan en 16 dages bilferie! Seriøst, tænkte på da vi pakkede bilen st det er vildt hvad vi har med, bare til to personer! Hvordan pakker man overhovedet hvis man har børn? Giv gerne jeres besyv, får det er en gåde for mig..

Livigno er skøøøøøn og solen har skinnet hele dagen. Mit højre knæ beklager sig en smule, det er jeg ikke helt glad ved. For har aldrig før haft knæskade. Jeg må tage det roligt i morgen. Hvis I vil se en hulens masse Instastories, så hop over på Instagram @stylebyjosephine og følg med <3

 

dsc00455-copy dsc00458-copy dsc00460-copy dsc00464-copy dsc00465-copy dsc00469-copy

// Jumper – Selected Femme / Trousers – Adidas / Bag – Adax / Trainers – Vans / Sunnies – Alexander McQueen //

2 kommentarer

 • Michelle

  Rigtigt god ferie til jer😊super indlæg- tror jeg vil lade mig inspirere af stilen, til en 20 timers flyvetur sidst på måneden😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak 😘 og dejligt de kan inspirere! Rejser altid kun i blødt og rart tøj! Var faktisk lidt bekymret for de Adidas bukser fordi de er polyester, og det går jeg normalt langt uden om. Men det var helt okay faktisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det skiferie