Et af de lækre skioutfits

Prints på Budget

//INSPIRATION// jeg er tosset med farverige prints for tiden. Med så lang en vinter hvor jeg primært har gået klædt i sort og gråt, hungrer jeg simpelthen efter at iklæde mig farver og prints. Og derfor skal det heller ikke være nogen hemmelighed at jeg allerede har anskaffet mig 4 af tingene på kollagen. Fælles for alt på kollagen er at det er super budget-venligt! Jeg er kæmpe fan af danske mærker som ICHI, Y.A.S og Vila, så fine ting til ingen penge. Normalt ved jeg at jeg har det med at lave Ganni kollager som er lidt mere pebrede. Denne her kan alle være med på 🙂 Hvad siger I, er prints for vilde eller ej? Og tjek i øvrigt lige det lyserøde sæt, amen så pænt det er!

prints-copy

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af de lækre skioutfits