En ny og meget fin kjole - Ganni Lowell Vanilla Ice

I Aalborg på cafe

— Reklame for Stella Nova —

//LIFESTYLE// Skal virkelig love for vi nyder vores dage i Aalborg pt. Eller dvs vi nu er rykket ud af Aalborg og op mod Blokhus. Sådan er det når man er skilsmisse barn og skal dele lige tid ved begge forældre og pap forældre 🙂 Men det er skønt, for det betyder bare man bliver forkælet dobbelt så meget, haha!

Det er virkelig sjældent vi er hjemme en hel uge af gangen, og normalt farer vi bare lige ind til byen på en to timers raid og det er så det. Men i mandags fik vi brugt fem dejlige timer i byen, så lokkede Jason med på vores yndlings cafe, Behag din smag. Kaffen smagte bedre end normalt og vi fik hyggeligt besøg af min lillesøsters kæreste.

Jeg var hoppet i min nye strik fra Stella Nova som lå og ventede på mig i posten. Jeg elsker farvesammensætningen, den pepper bare en grå hverdag op en hel del! Har virkelig levet i den i denne uge, har nemlig haft en frygtelig forkølelse og en varm strik som den har været en lifesaver.

Jeg vågnede tidligt idag, men stærker smerter i mine bihuler, så plejer lige dem og så skal jeg en tur ind til Aalborg her til formiddag for at hente mit nye pas (endnu engang har Aalborg kommune gjort et fabelagtig stykke arbejde, stor ros!) og så skal jeg på lille bitte baby besøg, ej som jeg glæder mig <3

 

662c1dda-93c1-4c05-b762-0247c07194f6

11e9918e-0511-49e8-be11-1ec6f554fcaf

336894bd-dca0-4848-9fe0-18e8f081127d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny og meget fin kjole - Ganni Lowell Vanilla Ice