I Aalborg på cafe

Hygge ved pejsen

//FASHION// I får lige endnu et lille pip fra mig idag, for er her til eftermiddag gået helt ned i gear og har slappet af ved Vesterhavet. Det er med at slappe helt af inden i morgen hvor det går løs med den helt store fødsesldagsfejring. Og før vi får set os om er det søndag og vi er tilbage i Bristol.

Kørte ind til Søstrene Grene i morges for at købe deres fine nye bænk som blev sat til salg idag. Fik den heldigvis og også i den farve jeg ønskede! Glæder mig helt vildt til at få den sat op derhjemme. Derudover ville jeg lige vise jer min fine nye kimono og t-shirt jeg købte inde i byen igår. Synes mønstret er så flot! Har det altid med at købe lidt nyt tøj inden jeg starter nyt job, så det passer jo meget godt til lejligheden 🙂 Må I have en dejlig aften. Xx

 

d0b2227a-a71d-432a-b68b-8c07688d1fa7 8dcf5883-3f9d-4dd4-9a69-dce2e045aa87 bd4a527b-7100-40fa-b8bc-fd1db91dc5e8

// Kimono – Here / T-shirt – Here //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Aalborg på cafe