Rejse Outfit

Hej fra pisten

//SKIING// Jg har forsøgt i to dage nu at udgive dette indlæg, men billederne ville simpelthen ikke uploade. Virker til jeg har fundet et godt spot nu! Skiferien i Livigno går strålende: fed sne, lækre løjper og det skønneste mad. Vi kan virkelig ikke klage. Eneste minus er måske vejret. De seneste tre dage har det været overskyet/snevejr og mega lavt lys. I som er skiløbere ved hvor svært det kan være at stå på ski når man vitterligt ikke kan se nogle kontraster i sneen. Man står totalt i blinde og det er altså trættende for øjnene. Lige nu sner det helt vildt så jeg er gået ind lidt før og venter på Jason kommer bed fra bjerget. Så skal vi have pizza til frokost. Et par timer skal vi nok ud i eftermiddag og så prøver vi hotellets Spa, den ser så lækker ud. Danser lige en soldans for i morgen, haha. Men overskyet eller ej, og selvom jeg har faktor 50 på næsen hver dag, så er den stadig blevet noget så rød. Det sker altid for mig på ski 🙂

89017018-42ff-4f3d-b7be-67e515052a2d

e0df62fc-d265-439b-b7cf-515ee642490d

6aee00de-98f8-4e73-b9a5-be990b706be3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse Outfit