Fineste fine Bremen

Et af de lækre skioutfits

//SKIING// Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er bidt af en gal skinørd! Det har I nok både kunne se herinde på bloggen, men helt sikkert også på Instagram. Jeg har været igennem nogle rigtig stressede måneder med mit gamle job, og har nok delvist været tæt på at gå helt ned med stress. Derfor var en uge på ski i Italien intet mindre en fantastisk for mig! Jeg slapper sådan af på ski, føler mig fri som en fugl og får bare lov til at lege på løjperne med min mand. Det er skønt! Og jeg skal hilse at sige det hjalp på helbredet..

En anden ting jeg elsker ved skiferie er alt det fine gear man kan købe sig helt fattig i. Mine gamle kollegaer grinte af mig hver gang der kom nye pakker i ugerne op til ferien, for de vidste det var noget nyt gear, haha! Skal nu være den første til at indrømme at jeg faktisk har alt hvad hjertet begærer til en god skiferie. Og derfor, for en god ordens skyld og fordi jeg ved mange drager på skiferie i påsken lige rundt hjørnet, så skal I da lige have et outfit fra pisten. Eller fra turen til købmanden i frokostpausen for at være helt præcis. Min dunjakke fra The North Face var en limited edition jakke i forbindelse med vinter OL og decideret svær at få fat på, så den blev brugt rigtig flittigt! Ligeså gjorde mine varme lammeskinds støvler fra New Zealand Boots. Der er intet bedre end at hoppe i de blødeste lammeskinds støvler efter en hel dag på ski i hårde skistøvler  <3 Resten af sagerne er af lidt ældre dato, men stadig super velfungerende.

Hvad gør I på skiferien? Er I lige som mig og investerer mange penge på lækkert gear? Eller kører I det mere low-key nu det kun er en sjælden ting at tage på ski?

70fd0596-b786-4e70-b975-bcfce5385f6c

86470e4c-503b-43b5-a2df-d719b1f8a741

 

74aeb44e-a8b6-4a0b-a642-4557540e00a0 254de58d-89f3-4c06-a2a3-9aed0dcba1d4 d780fd70-60db-4ab3-8279-5bfb4e660441

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste fine Bremen