Virkelig mange Ganni fristelser

Vinter favoritter med 20%

//INSPIRATION// Hey med jer! Har I haft en dejlig lørdag indtil videre? Jeg har kan I tro! Her er hunde koldt, men solen har skinnet hele dagen fra en skyfri  himmel, det er så smukt! Har fået trænet lidt, pakket lidt og bagt kage. Så hyggeligt! Jason ser sport. Typisk lørdag, haha! Ville lige tippe jer om at Boozt denne weekend giver Extra 20% på tusindvis af allerede nedsatte varer! Brug koden EXTRA20 ved checkout. Strikken fra Selected Femme sidder jeg i skrivende stund selv i og kan virkelig anbefale den! I kan finde den til 399kr her. Den er meget stor i str så gå en størrelse ned hvis det er 🙂 xx

winter-warmers

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelig mange Ganni fristelser