Så glad og lettet ser man ud når man har sagt sit job op!

Tid til endnu et shoppestop

//LIFESTYLE// Sidst jeg holdte shoppestop var tilbage i 2013. Lige inden en ferie til USA og lige inden vi flyttede til Bristol. Jeg var lige blevet færdig på uni. Eller dvs jeg startede 8 uger før vi tog afsted, så i min sidste tid på uni hvor pengene på SU var små. Siden da har jeg ikke kunne holde mig til et shoppestop. Overhovedet! Men 2018 har været dyrt indtil nu; indkøb til skiferie er ikke billige; ski, bindinger, skijakke (okay indrømmet ikke nødvendig), blødt rejsetid, halsedisse, skipose, luffer osv osv. Og i næste måned bliver jeg lidt i underskud med løn da jeg bliver nødt til at holde en uges ubetalt ferie ind imellem gamle job og nye job. Nuvel, det er mit eget valg, men en tur til Danmark betyder altså mere for mig end en uges løn!

Så hvad bedre end at holde shoppestop!? Nu skal det være. Spørgsmålet er om jeg kan holde otte uger igen? Det vil jeg mægtig gerne for det ville skabe så meget lækker plads i økonomien! Jeg går all in! Med et Wildcard: når turen går til Danmark, og det gør den jo ikke så tit, giver jeg mig selv lov til at købe en ting, kun en! Og slik ved grænsen gælder altså ikke som en del af shoppestop 😉

3, 2, 1 – sæt igang!

 

b63f0095-95c2-4ae4-942e-25c9bc0597ae

9828bf6f-a701-417d-b036-fc583a80d33b

3 kommentarer

 • Rikke

  Jeg synes shoppestop er nemmere at overholde her i mellemperioden inden forår og sommer. Januarudsalgene er ovre, der er ikke så meget der frister før solen er fremme og de lysere tider rammer. Så jeg regner ikke med de store udskrivninger før maj, med mindre et at de store onlinesteder lokker med en 30%kode. Den slags har det med at reducere min rygsøjle til en regnorm …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg har det praecis paa samem maade! Men med en forestaaende skiferie er der altsaa en del udstyr som frister, skal jeg hilse at sige 🙂 Nu maa vi se! Jeg er som regel ret god til at se bort fra de rabatkoder som florerer i e-mails. Men det er svaert 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan anbefale #forbrugsfaste ved Nordrobe.dk, men også andre indlæg både ifht at planlægge sine køb, og være refleksiv over for sit brug og sit sind ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så glad og lettet ser man ud når man har sagt sit job op!