Når kroppen siger stop

Tak for jer

//LIFESTYLE// Jeg har jo verdens bedste følgere her på bloggen og på Instagram, tusind tak for jer! Mit indlæg fra i søndags var ikke tiltænkt som et opmærksomheds krævende kommentar-magnet, som også viste sig at slå besøgsrekord på bloggen. For mig var indlægget en måde for mig at sætte ord på hvad jeg har været igennem de seneste måneder. Og det var skønt at få åbnet op. For har gået med en hulens masse tanker inde i mit hovede. Nu føler jeg lidt disse tanker er blevet delt med mine virtuelle veninder. Og Responsen har været overvældende! Så mange af jer er kommet med gode råd, positive inputs og ikke mindst gode ønsker om snarlig bedring. Det betyder mere end i aner!<3

Igår var overvældende; fra at have gået fra at tænke man bare bukker under for sygdom efter sygdom, til så at måske indse at det hele er mere eller mindre relateret til potentiel nedsmeltning af stress, det var faktisk hårdt. Som om det bare lige pludselig sådan rigtigt går op for en. Men det har også hjulpet! Mentalt altså. Og kan mærke jeg idag allerede har mere ro i sindet. og i min mave. Det hele hænger sammen og det ved jeg så udemærket godt!

Jeg skal igennem det. Og gerne snarest. Tak fordi I gad lytte og være der for mig. Det betyder meget! Jeg kunne godt forestille mig jeg giver updates på hvordan det går i løbet af foråret. Det skulle jo gerne gå i den rigtige retning så jeg snart kan føle mig som mig selv igen. Det fortjener Jason, min familie, mine venner, mine kollegaer, og nok mest af alle, mig selv..

For nu drømmer jeg mig tilbage til en lækker palme og et positivt sind i Mexico <3

 

54d05542-273d-4d47-8b14-011bc840f335

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kroppen siger stop