Tak for jer

Skiferien går til..

//TRAVELLING// 2 uger har jeg tilbage på arbejde før vi pakker kufferterne og skiene og kører sydpå. Vi har lige siden vi var på sæson i 2008/2009 vendt tilbage til samme skiresort hver gang, Val Thorens. Det har været dejligt nemt med svigerforældrenes skilejlighed til rådighed når vi ønskede. Området er så kæmpe stort, at det er svært at blive træt af. Dog sagde vi til hinanden da vi sidst var der i 2016 at næste gang vil vi gerne prøve noget nyt. Jason har grundet skilejligheden holdt ferie i Val Thorens i maaaaange år nu, jeg har været vant til alle mulige steder i Europa, en af favoritterne var altid Italien. Og gerne med halv pension.

Så mit krav var tre ting: Halv pension, gerne med spa faciliteter og allerhelst i Italien (men var ret åben), så længe det var et nyt sted 🙂 For et par uger siden fik vi så booket ferien og fandt det perfekte sted i Livigno, som opfylder alle mine krav, haha! Jeg var selv i Livigno da jeg var to, kort tid før jeg fik min debut på ski. Husker det af gode grunde ikke. Så vi glæder os vildt til at rejse til en destination hvor vi aldrig før har været 🙂 Har I måske nogle gode tips til Livigno?

1a7d6db18affc95b85c010e32797cbfd l

2 kommentarer

 • Stine

  Åh, I vil elske det! Har selv været instruktør og guide der, og jeg var selv tilbage i uge 3 min datter, mand og familie!
  Spis på Bivio 🙂 Rigtig god tur til Jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor dejligt at hoere! Nu er Val Thorens jo mega stort, saa vi har vaeret lidt nervoese for om vi kommer til at ‘kede os’. Men tror nu nok det skal gaa 😉 Vi proever Bivio!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for jer