En lille souvenir fra London #unwrapping

Nye plakater fra Desenio, men hvor skal de hænge?

— Sponsoreret af Desenio —

//INTERIOR// Kan I huske jeg fortalte om at vi i virkelig langt tid har ledt efter nogle plakater til at hænge på den store væg i soveværelset? Vi er blevet begavet af Desenio og har fået de fineste plakater. Først var tanken måske at de kunne hænge i stuen ved siden af tv’et, men efter vi fik malet den smukke blå farve i soveværelset, er det bare som om vandet og palmerne er skabt til at hænge på den blå væg. Vi valgte følgende plakater: Sea Foam, Palm Trees og Santa Monica Bike Path. Alle tre plakater har særlig betydning for os. Ideen er at mikse de tre plakater med nogle fotografier vi selv har taget og dermed lave en fin plakat kollage.

De sorte rammer er også købt hos Desenio, og jeg er vild med det faktum at det faktisk er plastik og ikke glas, især når de skal hænge over sengen. For tænk nu hvis de skulle falde ned i løbet af natten, pyh! Den tanke kan gøre mig helt utilpas 🙂 Grundet plastikken vejer rammen virkelig lidt, til trods for det er nogle ret store plakater vi har hængt op.

Fra idag og t.o.m torsdag d. 8. februar får I kære læsere ekstraordinær 25% rabat på alle plakater hos Desenio med koden ‘stylebyjosephine’. Det skal lige siges at rabatten ikke gælder på rammer samt handpicked/collaboration plakater.

Og nu vil jeg bare lige høre jer, synes I de hænger bedst i soveværelset eller i stuen? Smid gerne en kommentar med jeres mening <3

desenio14

desenio1

desenio9

desenio2

desenio5

desenio3

desenio13

desenio7

desenio4

desenio8

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille souvenir fra London #unwrapping