Sol på næsen og weekend lige rundt hjørnet

Hvad jeg har pakket til skiferien

//SKIING// Det er skiferie sæson, en af mine yndlings sæsoner på året! Er virkelig ramt af en skør skiløber, hah! Så undskyld på forhånd til alle jer som ikke står på ski, måske ikke verdens mest relevante indlæg for jer – helt ok hvis i stikker halen mellem benene nu 🙂 til jer skiløbere derude, måske I finder indlægget inspirerende. Har forsøgt at opsummere de key items som jeg snarest skal pakke til vores forestående skiferie:

Ski jakke: Ingen skiferie uden en ski jakke, eller tre som for mit vedkomne. Har to dunjakker som er fantastiske og fuldstændig nødvendige til at holde dig varm. De er også enormt gode til selve rejsen til destinationen. Derudover har jeg én tyndere jakke, men til gengæld 100% vandtæt. Den bruger jeg altid yderst, gerne med en dunjakke under! Dunjakken fra The North Face er et nyligt køb, en limited edition jakke i forbindelse med vinter OL i Syd Korea! Elsker jakken og så minder den mig om min lillesøster som pt bor i Syd Korea <3

Ski bukser: Jeg har faktisk altid svoret til snowboard bukser, synes de har en langt bedre pasform til  mig en normale skibukser. Plus, så synes jeg altså snowboard stilen er lidt sejere! Min vandrøret jakke er faktisk også en snowboard jakke. Med mine næsten 180cm passer snowboard tøj også bedre, da jeg som regel synes det er lidt længere i længden. Skitøj kan let blive så pusse-nusset og skiller ofte midt på 🙂 Smag og behag!

Ski: For første gang i 10 år har jeg faktisk købt mine egne ski. Nu giftede jeg mig jo med ham den søde fra ski udlejningen, så de seneste 10 år har jeg haft gratis leje ski. Det har også været et privilegium, men når man som regel vælger at stå på ski i uge 10, så er skiene altså godt slidte når man når dertil. Så jeg har købt et par Blizzard Black Pearls 88, fra denne sæson. De vinder Best in test noget nær de fleste steder, så glæder mig umanerligt meget til at prøve dem! Normalt sværger jeg altså til herre ski da de er knap så bløde, men med alderen tror jeg at jeg er blevet en lidt mere forsigtig skiløber, så kvinde ski kan nok godt gå an 😉

Ulderundertøj: Fuldstændig uundværligt på en hver skiferie. Man kan ikke stå på ski uden uld undertøj hvis I spørger mig. Af den simple grund, du skal kunne holde dig varm! Det samme gælder med skisokker (som jeg fuldstændig glemte at add’e til kollagen). Uld undertøj fra Kari Traa er min favorit!

Hjelm: Ingen skiferie uden en hjelm, det lover I mig, ikke også? Første gange jeg stod på ski med hjelm var i 2008, og jeg ville simpelthen ikke turde gøre det uden hjelm. Min hjelm fra 2008 har haft et godt langt liv, men har taget nogle styrt. Og de kloge siger, at styrter man med en hjelm på, så bør man faktisk udskifte den, for en sikkerheds skyld. Så det har jeg gjort i år! Jeg har valgt en hjelm med MIPS sikkerheds udstyr, sørg altid for at vælge en hjælp som har det seneste og bedste sikkerheds teknologi! Better be safe than sorry!

Goggles: Det er fristende at dulle rundt på pisten med et par lækre solbriller, men lad os alle blive realistiske, det kan overhovedet ikke lade sig gøre! Især ikke hvis man elsker at køre stærkt, eller det sner kraftigt! Goggles er et absolut must på løjperne. Og så gemmer vi de lækre solbriller til varm kakao i sol stolene 🙂

Luffer: Jeg sværger til luffer fremfor handsker, da det kun er luffer som kan holde mine hænder varme. En ting jeg virkelig vil anbefale når det kommer til luffer: køb ikke de billigste! Som alt andet når det kommer til ski gear, så nytter det altså ikke noget at købe billigt: 1. Det holder ikke! 2. Det holder dig ikke varm! 600-800kr for et par luffer er mange penge, men de holder de næste 10 sæsoner, mindst!

Bamse støvler: Et MUST efter en lang dag på ski i hårde skistøvler! Moonboots er bare lidt for store og klodsede hvis du spørger mig! Så jeg sværger altså til lammeskindsstøver som de grå fra New Zealand Boots! En himmelsk fornemmelse efter en lang dag på ski <3

Hue: En lang og kold dag på ski i en hjelm hvor der ikke er plads til at have hue på under, kræver altså en lækker hue til at varme ørene på! Eller til pauserne på pisten hvis der er lidt vind i solen, så er det så rart med en lækker hue!

ski_gear_2018

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol på næsen og weekend lige rundt hjørnet