2017 in Outfits

Where will 2018 take us?

//TRAVELLING// Happy New Year! Håber I kom rigtig godt ind i det nye år? Det er altid spændende sådan den første dag i et helt nyt år, man ved aldrig helt hvad året kommer til at byde på, men synes altid der er høje forventninger. Det er der hvertfald hos mig i år. Har en god fornemmelse for 2018, selvom 2017 bliver yderst svær at toppe! En af vores største glæder er at rejse, så hvorfor ikke inddrage jer i vores tanker om rejser i 2018, vi har nemlig virkelig mange ønsker og vi må se hvad det bliver til:

Skiferie: Vi havde egentlig booket uge 5 i Val Thorens i mine svigerforældres skilejlighed. Men for nogle uger siden indså vi bare at det ikke ville kunne hænge sammen med skiferie allerede d. 20/1 – rent økonomisk! Vi har haft et vanvittigt dyrt 2017, og som husejere er der rigtig mange udgifter til ting som ejerforeninger. Regninger som har det med at dumpe ind nogle gange uanmeldt. Så selvom vi for alt i verden ville ønske vi skulle på ski om 20 dage, så tog vi den fornuftige beslutning at udskyde til marts.  Dette betyder at det ikke bliver Val Thorens i Frankrig, men i stedet kigger vi mod Italien eller Østrig. Har altid elsket at stå på ski i Italien, så mon ikke det er der vi ender? Har I nogle gode steder I kan anbefale? Vi kører på skiferie og tager derefter to nætter i enten Hamborg eller Berlin for så at fortsætte til Aalborg og min mors runde fødselsdag. Til trods for destinationen endnu ikke er bestemt, så glæder vi os vanvittigt! Vi har nemlig erfaret at køreferier er så dejlige, så bring it on! Har endda lige bestilt et par ski, det skriver jeg meget mere om i et andet indlæg.

Foruden skiferie skal vi hvertfald også have presset en ferie eller to mere ind i 2018. Jeg bliver 30 i juni og har en drøm om at fejre det langt væk fra England. Så her er nogle af de destinationer vi har i tankerne:

Seoul / Syd Korea: Min søster arbejder pt. i Seoul og har forlænget job indtil efter sommerferien. Så vi tænker lidt at det ville være en oplagt mulighed for at besøge et land som vi måske ikke umiddelbart ville rejse til.

Dubai: Med en lang flyvetur til Korea ville det være bekvemt at mellemlande i Dubai. Og hvorfor ikke bruge et par dage på at udforske byen? Det er et sted vi begge rigtig gerne vil besøge, men ved nok også at et par dage ville være rigeligt for os.

Singapore: Igen, hvis vi ender med at rejse hele vejen til Asien, så er det med at opleve lidt forskellige steder. Eftersigende skulle det være enormt billigt at flyve rundt i Asien, og Singapore er endnu en af de destinationer vi har på en bucket liste.

New York: Enten sommer i New York eller til december for at se alle juledekorationerne. Det er ved at være mange år siden jeg var der sidst og en tur dertil er ved at være oppe over.

Barcelona: Vi kunne også bare gentage vores succes af en sommerferie fra 2015 og tage 9 dage i skønne Barcelona. Helt sikkert betydeligt billigere end nogle af vores andre ønsker, men ikke desto mindre lige så lækkert!

Californien: Mit hjerte drømmer stadig om flere uger i Californien; præcis som sidst: Los Angeles, Palm Springs og San Francisco. Med familie der har vi altid en god grund til at rejse derover.

Mexico: Og frisk fra minderne banker Mexico altså også lige på døren og vi skal være de første til at indrømme at vi snildt kunne tage 10-14 dage i Mexico igen i år. Vi føler det er et sted vi slet ikke har udforsket nok endnu.

 

Hvad tror I vi ender med? 🙂

screen-shot-2018-01-01-at-15-30-06

screen-shot-2018-01-01-at-15-30-44

screen-shot-2018-01-01-at-15-31-17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 in Outfits