Where will 2018 take us?

Our Mexican NYE

//LIFESTYLE// Nu har vi så småt taget hul på det nye år, og synes jeg ville dele lidt billeder fra vores nytårs aften med jer. Til trods for jeg faktisk var sengeliggende det meste af dagen, formåede vi at pynte en smule op og lave lidt lækkert mad. Jeg elsker nytårsaften i og med det er en god undskyldning for at lave god mad og tage fint tøj på. Ideen til dette års nytårsaften kom faktisk på hotellet i Mexico; hotellet holdte forskellige tema fester (det var langt fra alle vi deltog i), men denne havde Mexicansk Casino tema og vi synes egentlig det var vildt sjovt (måske man skulle prøve eu casino, måske man er heldig her i det nye år). Havde dette outfit på til lejligheden i Mexico. Så forestil jer et mix af lækker Mexicansk mad, mariachi band, mexicanske dekorationer og så blandet med poker, blackjack og hvad ellers hører med til en Casino aften. Et sjovt mix hvor jeg på indrømme vi brugte det meste af tiden på maden, de lækre Strawberry Margaritas (uhm!) og den mexicanske underholdning. Det var på vores sidste aften i Mexico og var sådan en god oplevelse, så vi besluttede at prøve at gøre det lidt efter til nytår 🙂

Til forret lavede vi fish tacos. Eller det skulle have været dybstegte fiskestykker, men kunne ikke helt overskue stegningen så det blev med stegte rejer i stedet for, mindst lige så lækkert! De lå på en bund af lidt chipotle youghurt, noget lime marineret rødkål, en ananas salsa og lidt avocado. SÅ lækkert! Dertil drak vi Crémant importeret fr Frankrig.

Til hovedret fandt jeg inspiration fra denne opskrift fra Half Baked Harvest, som jeg i øvrigt elsker! De har de lækreste og mest inspirerende opskrifter! Det blev helt sikkert lækkert, men slet ikke så pænt anrettet som første ret, så det får I altså ikke billeder af, haha. Til hovedretten lavede vi Pineapple Margarita Sparklers, igen hentet inspiration fra Half Baked Harvest. De var sindssygt lækre, dog drak jeg ikke så meget grundet antibiotika kuren.

Til dessert lavede jeg en Garteau Marcel. Mexicanerne gør det rigtig godt med chokolade desserter, så tænkte den var meget On Theme med mexicansk mad. Opskriften fandt jeg hos Valedemars ro. Ved ikke helt hvad jeg synes om kagen, jeg har det underligt med rå æg! Siden min lillesøster fil salmonella forgiftning af øg tilbage i 90’erne har jeg haft det enormt stramt med det. Så må indrømme desserten var lidt af en ommer.

Det var mere eller mindre essensen af vores nytårs aften. Jeg faldt i søvn kl 23 og var oppe og se lidt fyrværkeri til midnat. Men grundet infektion kan  jeg ikke prale med det var verdens sjoveste nytårs fest. Forhåbentlig byder 2018 på en masse nye oplevelser så snart sygdommen er ovre. Indtil da kunne jeg bare prøve lykken op til weekenden med nogle fredags free spins,
og vinde lidt ekstra til ferierne og komme i Mexico stemning igen 🙂 Hvad med jer, havde I en god NYE fest? Og lavede I tema som os eller holdt i jer bare til nytårs temaet?

P.S I kan måske spotte at confettien siger ‘Happy Birthday’ og ikke ‘Happy New Year’? Jeg opdagede det først da jeg havde smidt dem på bordet, haha! Englænderne gør det SLET ikke i nytårs dekorationer. Så det skal jeg huske at købe i Danmark eller online til næste gang 🙂

 

3da2172d-2100-417f-a67c-4396d098dce1 6ef7db44-cbdb-4362-a6d7-e89efe51e6dd f19f43a8-78a2-4540-aeb2-54c6148ccb3d 39bcf25b-2a6b-4d56-bce7-c23347f6eb90

cf043946-06fa-452a-b39c-ae4ea00b12db

f6646fb7-08cd-479c-a5f9-97ea0dcb1de6

ffb6e941-c4b2-457f-941d-2eb9b5d7612f

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where will 2018 take us?