Lidt om mit fuldtidsarbejde i England

Farverige fristelser

//INSPIRATION// Det er da kun til at blive glad af, altså de her kulørte farver fra Gina Tricot’s nyheder. Det er ikke tit jeg kigger forbi GT, men har ikke kunne misse det på det sidste på Instagram. Så tænkte jeg lige ville et smut forbi hjemmesiden for at se godterne. Og sørme om de ikke er fine! Hvis ikke det var fordi jeg skal til London på lørdag, så var jeg nok hoppet på en del af nyhederne.

Tusind tak iøvrigt for jeres store interesse i indlægget igår. Bloggen havde lidt af en rekord ift. besøg. Det er dejligt I viser så stor interesse for lidt mere personlige indlæg. Spørgsmålet er så bare om I vil have flere af sådanne indlæg? Og hvis ja, hvad kunne interessere jer? xx

screen-shot-2018-01-30-at-11-26-49 screen-shot-2018-01-30-at-11-26-19 screen-shot-2018-01-30-at-11-25-49

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here //

2 kommentarer

 • Christina

  Jeg går ud fra, at du flyttede til England pga. din mand (ved ikke om det er rigtigt, da jeg ikke har fulgt med så længe – hverken her eller på Instagram). Men kunne være spændende at høre om dine overvejelser med at flytte og “opstartsfasen” i det nye land, selvom den jo altid er nemmere, når man kigger tilbage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Sikke en god ide, det kan jeg 100% skrive et indlaeg om 🙂 Dejligt med nogle ideer fra jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mit fuldtidsarbejde i England