Christmas Wishes

Update: I’m still here + News from Footway

— Reklame for Footway —

//FASHION// 8 dage skulle der gå siden sidst jeg tjekkede ind! Sidst var der lidt lækrere billeder på bloggen (hvis jeg selv skal sige det), end idag. Det blå vand og Piña Coladas er skiftet ud med vinterfrakker og julekugler. En verden til forskel! Normalt min yndlings tid på året, men har pt lidt ambivalente følelser for denne tid.. mere om det længere nede i indlægget. For indlægget skal først og fremmest handle om to lækre gaver som kom med posten fra Footway lige som vi ramte Europa igen i sidste uge. Sidste år i Californien købte jeg et par Vans som jeg elskede. Desværre var de en størrelse for store og endte med at sælge dem på Trendsales. Har i månedsvis ønsket mig et par nye, så de blev fluks bestilt hjem fra Footway og har brugt dem lige siden de ankom! Mit andet valg faldt på de fiiiine velour heels fra Bianco som Agurken viste på Instagram for nogle uger siden. Nu kan juleaften bare komme an, jeg har skoene på plads 😉 Footway gav i øvrigt gratis fragt, mega win!

 

Hvad har livet så budt på siden sidst? Arbejde, arbejde og mere arbejde. Kører pt. på 10. arbejdsdag i træk og er ved at være godt træt af det. Mine dage har været lange, nok i snit 10 timer om dagen. Ingen tid til J, eller indkøb, eller træning, eller julegaveindkøb, eller julehygge (det er frygteligt!). Jeg står i spidsen for en kæmpe stor lancering af et nyt IT system på arbejde og det er sindssygt hårdt at stå med sådan en mundfuld. Skal jeg hilse at sige. Det ødelægger humøret, det stresser min mave og det gør mig ked af det fordi jeg bare gerne vil gøre mit bedste og ikke bukke under for pres, og det er hårdt. Derfor lidt ambivalent over denne søde juletid, for jeg føler ikke juletiden. Og oveni købet skal vi slet ikke til Danmark i år. Øv med øv på. Men jeg priser mig lykkelig over verdens bedste bryllupsrejse med verdens bedste ægtemand. Og så har jeg verdens bedste job, når ikke lige det er så stresset som de seneste 10 dage 😉 har ikke engang haft tid til at kigge Instagram eller blogs igennem, så står det slemt til skal jeg hilse at sige.

 

Her til aften fik vi købt ind til jul; lidt god vin, marcipan og chokolade så vi kan hygge med at lave konfekt på lørdag. Sidste dag på arbejde bliver fredag, så skal der lige købes julegaver (lastminute.com) og så kan julefreden sænke sig over mit lille stressede og trætte sind. Jeg tjekker ind inden da og ønsker glædelig jul <3

0fabc001-ad3f-4c8b-93df-5ee86d176421

d9d93636-9bd0-46f1-a017-d4d08eee232f

00daed5f-1285-47b3-9a20-0a76131c9d3f

8214216f-34c0-41c4-847b-6a61de5f0801 f05f4cc0-e556-4b84-b4c1-65257fef9734

// Vans – Here / Heels – Here / Dress – Ganni / Coat – Superdry / Bag – Núnoo //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Wishes