Blue Jeans and New Fur

The best January sale

//INSPIRATION// Man skulle altså være en skarn hvis ikke man brugte lidt tid på at klikke rundt på udsalgs siderne altimens man prøver at koncentrere sig om arbejdet her midt i en tid hvor alle virker til at have fri! Jeg ved I eeeelsker mine Ganni kollager, det kan jeg nemlig se på statistikkerne. Så i morges satte jeg mig for at lave en til jer, for det er ved at være længe siden den sidste. Har ikke haft tiden på min side! Tænkte at Boozt’s udsalg ville være et godt sted at starte, og Oh My! Seriøst der er mangle lækre ting pp bud, fra så mange lækre mærker! Idag bliver udelukkende en Ganni fest, men mon ikke der sniger sig lidt flere kollager ind i løbet af næste uge? Der er jo lønningsdag på fredag 🙂

Tusind tak i øvrigt fordi I er så søde og kigge med på bloggen og efterlade dejlige kommentarer. Til trods for jeg har været lidt stille herinde på det sidste er det så dejligt at se besøgstallene stige i takt med indlæg bliver udgivet! Jeg gør det for jeres skyld <3

gannisale1 gannisale2

 

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here / 13 – Here / 14 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Jeans and New Fur