Isla Mujeres

My Monday + Daniel Wellington Christmas offer

//LIFESTYLE// sponsoreret af Daniel Wellington. God morgen! Eller god eftermiddag er det vel hjemme? December er allerede godt skudt igang, og selvom vi befinder os i et tropisk klima, så er mine tanker så småt begyndt at tænke på julegaver. Vi har fået købt et par stykker her i Mexico, men må gå all in når vi er tilbage i England.

Og i forbindelse med julegaver, så skal jeg lige nævne Daniel Wellington’s nyeste jule initiativ for jer. I år har deres design team gået over and above og skabt de smukkeste juleæsker. Nu giver Daniel Wellington nemlig muligheden for at sammensætte helt unikke gaveæsker bestående af et ur samt enten ekstra rem eller cuff. Man får sågar 10% på disse gaveæsker. Og bruger I koden STYLEBYJ får I alle ekstra 15% på alt hos DW – og husk der er gratis levering! Så der er altså en del penge at spare! Jeg har selv anskaffet mig en fin fin gaveæske, men kan af gode grunde ikke vise den herinde – kunne jo være en julegave 😉

Vi bruger dagen ved stranden! Med kaffe og en god bog. I morgen tror jeg Jason tager ud og snorkler, jeg bliver på land! Og så har jeg fået ham overtalt til endnu en tur til Isla Mujeres på torsdag – er så glad! Xx

a13a4165-cb00-4854-8ef8-888c0556e3e4a0d558ed-c2f5-4c1a-8a3c-8fca57917d20ebe23398-bd71-4055-9b4b-9706584fd328

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isla Mujeres