You need this faux fur coat for winter

This is happening in my life right now

//LIFESTYLE// Hej venner. Skylder en lille opdatering på bloggen fordi det er lørdag og jeg ved I holder af at følge med. Så I får lige lidt updates fra livet pt:

– er nede med forkølelse på 6 dagen! Har ellers fået influenza vaccination i år, men det hjalp vist ikke.

– priser mig lykkelig over at vi om tre uger idag er på vej over atlanten til Mexico – har stærkt brug for de d-vitaminer og afslapning.

– var i morges en tur hos frisøren. Intet stort skete, bare en lille studsning. Prøver ihærdigt at få min egen naturlige blonde farve til at gro ud, tror i jeg kan gøre det?

– i torsdags var jeg ude og spise L.æ.k.k.e.r.t med arbejde, forretten var due. DUE? Men det smage himmelsk!

– skal til London to gange i næste uge. På tirsdag til onsdag med arbejde og på lørdag med J til vores årlige juletur til Fortnum & Mason <3

– ærgrer mig lidt over at jeg ikke nåede at klikke noget fra Erdem x H&M kollektionen hjem, for det var faktisk rigtig fint. Håber dog at der stadig hænger lidt i H&M i London på tirsdag.

– har en pakke (en spændende en!!) på vej fra Vestiaire Collective. Krydser fingre for den bliver leveret mandag eller tirsdag morgen på kontoret, for ellers er jeg først tilbage igen fredag og tror ikke jeg kan vente så langt tid!

– igår fik vi købt et marrokansk tæppe. Vi valgte at uppe budgettet en del og købte en ægte berber tæppe fra Atlasbjergene, helt unikt! Det skulle gerne komme tirsdag og er åndssvagt begejstret for det!

– til trods for bryllupsrejse til Mexico lige om lidt, så glæder jeg mig faktisk ligeså meget til skiferie til januar. Traditionen tro går turen til… drum roll – Val Thorens. Har jeg nogensinde fortalt om da jeg var skibums der?

– var vi i en tur i IKEA idag. Jason foreslog det da han ved det kan kvikke en syg mig op. Udsigten til IKEAs julepynt gjorde mig glad. Dog synes jeg det var yderst skuffende i år! Oh Well, må købe mig fattig i julepynt hos Fortnum & Mason i stedet.

– fik jeg i ugen en ny lækker frakke (endnu en!) som jeg glæder mig så meget til at vise jer!

– overvejer jeg om jeg skal gøre som de unge og købe mig en baker boy hat?

3d5d981b-9ae3-4445-b106-a87546c77628

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You need this faux fur coat for winter