This is ‘Hygge’ with new String Pocket shelves and æbleskiver

My new baby

//FASHION// Hvad I ønsker skal I få. Ville egentlig ikke have lavet et decideret taske indlæg, for synes ikke det var så længe siden sidst og vil nødig fremstå som en af de skøre damer som bruger hele opsparingen på tasker 😉 Hvor mit andet seneste taskekøb var velovervejet, så var dette tildels meget spontant. Well! sagen var at jeg A/ længe gerne har ville have en stor taske hvor jeg kan have min frokost i. Det kan jeg ikke i nogle af mine andre tasker og er så irriteret over at skulle slæbe ekstra net med på arbejde hver dag til min frokost B/ havde en drøm om at finde en lækker Chanel taske indenfor mit budget i sort eller grå.

 

Så efter at have scannet Vestiaire Collective i nogle uger. Bare kigge, ikke købe! Kom jeg en lørdag aften forbi denne patent læder sag. Ikke den traditionelle Chanel, MEN den opfyldte mine to krav til en potentiel ny taske. Var straks fanget af størrelsen og det skinnende look! Sælger på annoncen havde givet muligheden for at kunne byde på annoncen, så prøvede mig med lidt lavere bud en den var sat til salg for. Og i løbet af 5 min var budet accepteret. Shit! Der sad jeg bare og kiggede og med et havde jeg budt. Og accepteret. Og som førstegangs køber på Vestiaire var det lidt nervepirrende.

 

Der gik cirka 12 dage fra jeg klikkede køb til tasken ankom. 12 nervepirrende dage, for hvad nu hvis den angivne størrelse ikke stemte overens med taskens egentlige størrelse? Den ankom og var heldigvis helt og fuldstændig aldeles perfekt på alle punkter! Jeg elsker den og den kan endda bruges cross body – det havde jeg ikke regnet med. Jason hader det skinnende look – men nu er det heldigvis min taske og ikke hans <3 Tror nok den skal følge mig i mange år fremover! Hvad synes I?

 

0d935c93-e997-4a88-a844-cea0e80a67f4 aa95019e-6758-47c9-9b7a-7910e3c87983 6c04643d-083e-4b60-82ab-ccc33effcc0a

10 kommentarer

 • Rikke

  Har alle dage været begejstret for Chanels Camelia læder, har selv en Camelia WOC, så jeg er solgt <3<3<3
  Rikke, selverkendt crazy bag & shoe lady

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvor er støvlerne fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   de er fra H&M – Laeder, men desvaerre totalt udsolgt. jeg fandt dem paa Oxford Circus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er mega fed og virkelig god størrelse. Godt køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak hvor er du soed, jeg er ogsaa bare tosset med den!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Lentz

  Den er bare SÅ lækker søde 🙂 <3 !!! Vildt godt købt og den passer bare perfekt til dig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er pæææææææn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is ‘Hygge’ with new String Pocket shelves and æbleskiver