This is happening in my life right now

Hello Sunday

//LIFESTYLE// Hej med jer. Jeg er stadig lige så ramt af forkølelse som igår. Seriøst? Sov 14 timer fra fredag til lørdag og i nat som jeg hvertfald også 12-13 timer. Synes normalt jeg kan sove det her væk? Går slet ikke denne gang. Ærgrer mig så meget over pt at vi ikke har nogen sofa. For ligger bare på en madras på gulvet i stuen og ser dårlige julefilm og drikker kamillete. Tror desværre ikke der er andet for end at blive liggende her indtil jeg er frisk igen! Sørger for at spise en masse c-vitaminer, håber det hjælper!

Er i øvrigt vanvittig aktiv på Instagram nu der ikke er så meget andet at lave. Så spurgte igår derinde jer hvad I synes om ideen om en baker boy hat. Det var I slet ikke med på?! Gad egentlig godt vide hvorfor, er det bare for ungdommeligt? 🙂 Det er sjovt med de meningsmålinger på Instastory, for synes aldrig man får det svar man forventer, haha! Foreksempel synes jeg altid jeg mister enormt mange følgere når jeg rejser og poster billeder fra rejser – men da jeg spurgte jer om I gad at se billeder fra rejser, svarede størstedelen Ja! Who knows. Bare lidt tanker fra mig fra sygesengen. God søndag! Xx

 

8d142b47-c731-4cd7-bc18-f8b0b31cc69e

8cdaa0c7-67e2-45cc-9966-1d4774eaa29a 64f01d0b-120a-42b6-890d-509b35ef61b8 ec4f9cc5-5013-402e-a71f-b80dab1344c3

8 kommentarer

 • God bedring!!! Sikke nogle fine billeder.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg elsker dine rejsebilleder. Du fanger altid sådan nogle flotte farver!

  Med hensyn til baker boy, så synes jeg, hvis jeg skal være ærlig, at den generelt bare ser sådan lidt fjollet ud. Selv på cool damer som Emily Salomon som egentlig rocker den ret fint, så fungerer det bare ikke for mig :/

  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Saa dejligt at hoere din mening Sascha, baade med rejse billeder og med hatten! Og tror egentlgi du har ret! Saadan ahr jeg det selv med den der fransje hat, hvad er det den hedder? Kan simplethen ikke tage den, og synes virkelig ikke folk faar det til at se cool ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  hvor er sengetøjet fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg svarede nej til hatten. Det var også “fremme” da jeg var teenager. Er 35 nu. Og selvom nogle trends er fine og jeg godt kan se dem igen, er der bare nogle jeg ikke er til. Og hatten er en af dem. Ligesom underkjoler udenpå bukser. Så det er intet der er for ungdommeligt. Det var bare mit ærlige svar. Omvendt elsker jeg at se hvad andre går i, som jeg ikke selv ville vælge.
  God bedring!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   hej Bianca. Saa fedt du skriver din mening, vildt dejligt at hoere 🙂 Husker ikke selv trenden, men er ogsaa lige 6 aar yngre, saa nok derfor :0 For ved praecis hvad du mener mht. trends som man plejede at gaa i tidligere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is happening in my life right now