Preparing for the flight to Mexico

Wishes for our livingroom

//INTERIOR// Jeg tror faktisk ikke jeg har fået fortalt det til jer, måske nogle af jer har spottet det på Instagram? Men der sker store ting og sager herhjemme i vores stue! Vi har nemlig fået solgt vores meget store sofa samt vores tv møvel fra IKEA. Begge ting købte vi til lejligheden da vi flyttede ind for to år siden, men var aldrig helt tilfredse. Well, sofaen var simpelthen for stor, vi brugte kun halvdelen og den tog bare al for meget af pladsen i stuen. Så ud med den! Nu går vi og venter på den nye sofa og har fået skabt en hulens masse plads i stuen. Derfor ønsker vi begge et lækkert tæppe til at fylde rummet lidt ud, tror vi skal have bestilt det fra Ellos som jeg har hhørt virkelig fine ting om! Desuden er der nu et lækkert lille hjørne hvor jeg meget vel kunne se en fin lænestol samt EOS fjerlampen  i brun hænge, ville være så fint som et hygge hjørne! Tror det må arrangeres snarest 🙂 God mandag <3

 

interior_wishes

// Lamp – Here / String Shelves – Here / Poster – Here / Rug – Here / Coffee Table – Here / Chair – Here / Vase – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Preparing for the flight to Mexico