Don't Miss Out on Leopard Coats

The Northern Light

//FASHION// Jeg har glædet mig til at vise jer disse billeder, for synes de blev noget så fine! Taget langt mod nord i verdens fineste lys på toppen af Danmark – man finder altså bare det fineste lys deroppe i Skagen! Til weekenden’s bryllup var jeg til kirken hoppet i den fineste rustfarvede silkekjole fra Notes du Nord (Gave – stort tak!). Synes den passede helt umanerligt godt til lejligheden og det fine vejr! Det er uden tvivl ikke sidste gang jeg hopper i kjolen, for den skal helt sikker med til Mexico. Og derudover tænker jeg faktisk også den fint kan dresses ned med mørkeblå jeans, converse og en sort læderjakke.

 

 

img_4227

img_4228

img_4229  img_4232

img_4233

 

img_4226

// Dress – Notes du Nord / Flats – Valentino / Bag – Gucci / Sunnies – Gucci / Earrings – H&M //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't Miss Out on Leopard Coats