The Northern Light

The Northern Light pt. 2

//FASHION// Hej med jer. Håber I nyder jeres efterårsferie? Kan se aktiviteten er faldet lidt herinde den seneste uge, så gætter på I alle har travlt med andre ting? Håber I er med igen i næste uge 🙂 Til alle jer som stadig sidder derude og læser med, så skal I slet ikke snydes for outfit no. 2 fra weekendens bryllup. Man kan roligt sige jeg holdte det i skarpe farver, men med lyset i Skagen er det helt og aldeles lovligt synes jeg! Den electric blå kjole fra Gestuz er ligeså lige kommet online og jeg er tosset med den! Den kan nemlig bruges på så mange forskellige måder, dressed up/dressed down. Endnu et item som skal med mig til Mexico! Vil i øvrigt lige tippe om at kjolen over weekenden fås på Boozt med 20% med koden ALL20 – men altså først gældende fra i morgen <3

 

img_4221

img_4222

img_4223

img_4224

// Dress – Gestuz / Flats – Valentino / Bag – Gucci //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Northern Light