Comfy travel wear

Don’t Miss Out on Leopard Coats

//INSPIRATION// Hej med jer. Der var lige lidt stille over weekenden, var nemlig travlt optaget af at nyde tiden i Danmark til det dejligste bryllup! Men som altid, er jeg tilbage på pinden på arbejdet, hvor tiden racer afsted og jeg har svært ved at følge med! Men der skal også være plads til blog opdateringer og inspiration til jer. Som den trofaste læser nok har spottet, har jeg et yderst svagt punkt for alt leopard; kjoler, jakker, sko, you name it! Men alt med måde! I sidste måned solgte jeg to af mine leopard frakker, da jeg synes jeg trængte til en frisk ny en, og fik købt mig en fiiiiin en af slagsen! Den skal I nok få at se snarest! I mellemtiden får I lige en masse lækre bud på denne sæson’s bedste leopard frakker <3

 

screen-shot-2017-10-17-at-17-05-10

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here //

1 kommentar

  • Ah, my favourite colour! 😉 I have a couple of leopard posts but I definitely need a new one this season. So many cute options!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comfy travel wear