25% off everything

Confessions of a Gucci-holic

//SHOPPING// Jeg elsker at se taskesamlings indlæg fra andre bloggere. Jeg indrømmer med det samme det sagens kan virke super overfladisk, men samtidig er jeg altid fuldstændig betaget af fine samlinger og historier bag. Snakkede forleden med Jason om hvad mit yndlings mærke var, og tror ikke jeg kan lyve overfor nogen 😉 Så har i et par dage gået med en lille ide om at vise jer min Gucci samling, historien bag alle items, hvad der stadig gemmer sig i garderoben og hvad der er blevet solgt videre. Hvis I synes disse indlæg er for overfladiske, kan I ligeså godt hoppe af linjen nu, hvis ikke, Happy reading! <3

gucci3

eb18e25a-4a98-469f-b6c7-f7e48a058589

| Gucci Scarf – October 2014 |

Mit aller første Gucci køb var i Harvey Nichols i Bristol i 2014. Jeg havde i nogle uger kigget langt efter det lækre cashmere partisaner tørklæde fra Gucci. Det var dengang partisaner tørklæder var The shit og Cecilie Copenhagen havde enorm fremgang! Jeg fortryder aldrig det køb og tørklædet lever stadig i bedste velgående! Jason har sågar nuppet det på nogle gange sidste sæson, haha! Tror jeg ved hvad han skal have i julegave 😉

a84b162d-0473-4f94-a2c7-87eb6609721c 8e101c31-a2dc-47fa-801b-45503bb5406c

| Gucci Disco Soho – March 2015 |

Min allerførste Gucci kærlighed – Gucci Soho Disco. Da jeg stadig var studerende tilbage i 2012/2013 hvor tasken fik sin fremgang snakkede jeg meget med min fellow blogger veninde Carina om hvilken farve vi helst ville have. Jeg var dengang så betaget af tasken i Mint og da vi i 2013 rejste på ferie til Californien havde jeg et mål, at købe den mint farvede taske. Men den var ikke til at opstøve. Dengang kostede den 5000kr, en fair pris hvor selv en studerende kunne være med. Det skulle vare to år før jeg gik ind i Harrod’s i London og købte den i hvid – på det tidspunkt var den steget lidt i pris. Jeg vidste den skulle enten købes i beige eller hvid, endte med hvid og elskede den! Størrelsen var perfekt! Tasken blev brugt og brugt og fik noget slid og i starten af 2017 flyttede den ud af samlingen og blev solgt til en sød køber på Trendsales. Har ikke savnet den, men det var min første Gucci kærlighed!

DSC_6413

| Gucci Trainers – April 2015 |

Bicester Village nær Oxford er genial og her finder jeg ofte lækre Gucci sager som ikke er til at opstøve andre steder. Faldt pladask for disse sjove trainers og elskede det vilde udtryk! Fandt dog hurtigt ud af at jeg ikke fik dem brugt og de blev solgt videre til en sød køber fra Instagram for et lille års tid siden.

gucci_dionysus

| Gucci Dionysus – March 2016 |

Mit største taske køb nogensinde var Dionysus! I December 2015 satte jeg mig for at denne taske skulle tilføjes min samling, var tosset med den og det var inden alt for mange havde fået øjnene op for den! I tre måneder lagde jeg kontanter til side hver måned til opsparingen og i marts nåede jeg de 13.000kr som den kostede. Shit det var mange penge! Vi kørte til London påske fredag og besøgte Selfridge’s som første stop på turen hvor jeg fik købt min Dionysus! Den kom med en kæmpe tung æske og jeg måtte slæbe rundt på den tunge pose hele dagen, men det var det hele værd! Lige indtil humøret blev vendt da vi fik opkald om at vores to dyre mountain bikes var blevet stjålet natten forinden.. Det er stadig min yndlings taske og lever i bedste velgående!

f54d6b6d-3ab6-4846-ba7e-d4d2e8e5c2e3

img_1183.jpg

| Gucci Blooms Sandals – June 2016 |

Da Gucci udgav deres Blooms kollektion var jeg intet mindre end solgt, synes det var/er det pæneste nogensinde! Bestilte badesandalerne på Gucci’s hjemmeside på forudbestilling. Ville have købt dem i London samme dag som jeg købte Dionysus, men de var udsolgt over alt! Så ventede 9 uger på de kom hjem. De blev sendt med UPS og det var et mareridt at få dem leveret til vores hjemmeadresse. Husk at få leveret til arbejdet hvis I køber fra Gucci.com – Taler af erfaring! Jeg havde et vanvids øjeblik tidligere på året hvor jeg satte sandalerne til salg, det fik Jason heldigvis stoppet og de vor stadig herhjemme og skal med til Mexico om 4 uger!

2cb16dfe-bb05-42c1-9068-926502528e3e

 | Gucci Blooms iPhone Cover – June 2016 |

Blooms i blå! Så smukt hvis I spørger mig? Og faktisk en del af Herre kollektionen. Jason gav mig dette iPhone cover i fødselsdagsgave og elskede det! Jeg måtte desværre sælge det da jeg opgraderede min 6’er til en 7plus. Venter bare på Gucci laver et lækkert cover til min nuværende iPhone.

img_5115

| Gucci Ace Trainers – May 2017 |

Gucci ACE trainers med ananas og mariehøne. Jeg elsker dem! Ledte efter dem i Californien i 2016, men kursen var latterlig dårlig så købte dem ikke. Havde kigget på dem utallige gange online, men det var først i Selfridge’s i London jeg så dem på hylderne og måtte prøve dem! De var perfekte og købte dem på stedet! Mens Jason var på toilettet. Det var impulskøb i den forstand jeg ikke tog til London efter dem, men havde kigget på dem så længe at det føltes rigtigt! Det skal siges at de er mit bedste sko køb nogensinde! Elsker de ACE trainers! Og nu kan man købe dem og få lavet sine egne initialer på dem… åh åhhh

045cfdf6-7e9f-4f0b-a929-cd16e02de318

dsc_0936

| Gucci Blooms Shirt – May 2017 |

I Bicester Village faldt jeg i Herre afdelingen i Gucci over den smukkeste silkeskjorte fra Blooms kollektionen! Vi husker alle den smukke røde kjole som kostede det hvide ud af øjnene! Denne skjorte mindede mig om kjolen og var et bedre valg til hverdags brug. Købte den i str xs og den er perfekt. Hænger stadig i garderoben.

img_1127

| Gucci Logo T-shirt – June 2017 |

Ligesom med Blooms sandaler skrev jeg mig op på venteliste til den populære t-shirt. I starten var jeg ikke hooked, men skyder skylden på SoMe og det fik mig med på bølgen. T-shirten ankom efter 8 uger, dagen inden vi tog til Italien for at fejre bryllup! Snak om perfekt timing. Den lever stadig i bedste velgående!

91e3107a-291f-4a7f-9a17-5658eb265762

img_2244

| Gucci Sunglasses – Juli 2017 |

På morgenen på min bryllupsdag gav Jason mig de fineste solbriller i morgengave. Jeg gav også ham Gucci solbriller 😉 Jeg elsker pasformen og designet, intet mindre en fantastisk til en som mig som bruger solbriller året rundt! Gucci har fornylig lavet nye brille etuier, og de er SÅ pæne!

 

4d1f3e53-deb2-4fec-9f13-c0ebe58480c3

| Gucci Marmont Belt – August 2017 |

Totalt impulskøb fra Gucci’s hjemmeside. Manglede et bælte og dette var jo ikke til at komme uden om, så bestilte det. Fandt dog hurtigt ud af at jeg havde købt et bælte til at sidde i taljen, og jeg går virkelig aldrig med bukser eller nederdele hvor dette kunne passe. Så det virkede bare unødvendigt! Og så købte min kollega selv samme bælte to uger efter – jeg ved ikke, så går det sjove bare lidt af det, er jeg den eneste det har det sådan? Så endte med at sælge det til en super sød køber på Trendsales.

8dcc11e0-45fc-461f-b18a-a9f3e8d633ac

| Gucci Slip Ons – August 2017 |

Endnu et Bicester fund! Tog derop i august med et håb om at finde et par lækre sorte vans. Og der i Gucci stod de jo, som sendt fra himlen! I starten brugte jeg dem ikke så meget, men det har jeg fået lavet om på og nu er de i brug hele tiden.

img_3679

| Gucci Marmont Velvet Medium – September 2017 |

Mit seneste og næsten største Gucci køb! Totalt impuls, købt hos Matchesfashion. Blev grebet af panik da jeg fandt ud af Gucci’s priser ville stige og denne Marmont taske bare blev udsolgt hurtigere end billetter til Beyoncé. Så en aften efter arbejde hvor det silede ned og jeg var stuck, kiggede jeg forbi Matches som havde denne skønhed! Den blev klikket hjem og har elsket hvert sekund med den! Denne taske blev købt efter et meget veloverstået år på mit job og som en belønning for mit hårde arbejde 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% off everything