A night in Copenhagen

Comfy cozy knit

//FASHION// Tænk engang at der skulle gå over to uger før I fik min nye taske at se in action. Det er otte dage siden jeg sidst har blogget – skal være 100% ærlig at sige at inspirationen ikke helt har været der og jeg har ligget totalt flad på arbejde! Nogle gange ville jeg ønske jeg kunne være fuldtidsblogger – men arbejder altså seriøst hårdt 9-17 hver dag – der skal jo tjenes penge til lækre tasker osv 😉

 

Outfittet er dug frisk fra idag hvor vi har haft lækkert sensommer vejr – rent faktisk var det alt for varmt med strik! Sådan et outfit her virker bare perfekt for mig! Så lækkert og komfortabelt tilsat e fin taske og lækre sko! Det kan redde enhver tøjkrise!

 

Jeg skal en tur i køkkenet og lave en karry suppe – det har jeg haft vildt meget lyst til hele ugen! Tror også der skal åbnes en flaske vin i anledning af vi går en kort uge i møde, for vi drager nemlig mod Danmark sidst på ugen til bryllup – helt vildt som vi glæder os! Håber stadig I er med derude, undskyld pausen fra min side, det skal jeg nok lave om på i næste uge <3

 

img_3948 img_3945 img_3946 img_3947 img_3949

// Knit – Filippa K / Jeans – Mango / Vans – Gucci / Bag – Gucci / Sunnies – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A night in Copenhagen