A new autumn coat

Colder days

//FASHION// Det er blevet tid til endnu et outfit fra weekenden. Hoppede med det samme i min nye frakke fra Zara efter jeg købte den, synes nemlig den er så fin og går så godt med min nye taske. Har et par andre frakker/pelse som er på vej i min retning og som jeg glæder mig vanvittig meget til at vise jer! Stay tuned 🙂

I morgen kører vi mod lufthavnen i London hvor vi har en overnatning inden en tidlig afgang mod Danmark – glæder mig så meget til endnu en weekend hjemme, denne gang i Skagen til bryllup.

img_4051 img_4052 img_4054

img_4050

// Coat – Zara / Jeans – Mango / Boots – Whistles / Sunnies – Gucci / Bag – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new autumn coat