Comfy cozy knit

A new autumn coat

//NEW IN// Idag kan vi fejre 3 måneders bryllupsdag – tænk engang, et kvart år har vi allerede været gift! Som tiden dog flyver som ægtefolk 🙂 det er skønt! Ren lykke! Jason sidder og ser den originale Blade Runner, jeg har prøvet at følge med tre aftener nu, uden held! Han vil enormt gerne se den nye i biffen, ved ikke helt om det bliver med eller uden mig! Så altimems han er opdaget synes jeg det ville være passende lige at vise jer min fine nye jakke jeg købte igår i Zara. Den har fået fantastisk god modtagelse på Instagram og jeg spår man skal være hurtig med at klikke den hjem! Den er helt normal i størrelsen i øvrigt <3 Find den her.

img_4023 img_4024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comfy cozy knit