Black, dots and off shoulder

Pretty Ceramic Bowls

//INTERIOR// Sidder stadig her i pyjamas med varmepuden på nakken – regnen siler ned udenfor, så tror bare jeg bliver i pyjamasen resten af dagen. Det må man godt om søndagen ikke? Jeg har lidt strygetøj jeg skal have strøget, og J skal sendes ud efter et par kanelsnegle – det er vidst planerne for resten af dagen! Ville lige tippe jer om at Tiger (eller Flying Tiger som det hedder nu) har de fiiiineste keramik skåle pt! Hapsede 4 stk af dem, til en 50’er pr stk. De er jo så fine tilserving af pænt mad!

img_3318

img_3309

img_3315

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black, dots and off shoulder