Pretty Ceramic Bowls

Leo Love

//FASHION// Der skulle nok ikke meget til for at regne ud at jeg ikke var mange sekunder om at klikke den lækre leopard Ganni mesh kjole hjem efter jeg lavede dette indlæg. Den er jo alt for fin til efteråret, altså! Har allerede en del forskellige stylinger i tankerne.. TBC!

har haft en travl dag på job som startede ud med et spændende Photoshoot – altså intet glitter og glamour, bare lidt anderledes en den sædvanlige morgen på kontoret fra kl 9. Har også nogle travle uger foran mig med en masse spændende arrangementer her i Bristol – det glæder jeg mig faktisk lidt til! Ellers bare et hurtigt pip fra mig – jeg skal til at vaske op.. XX

 

img_3339

// Dress – Ganni //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pretty Ceramic Bowls