Interior Wishes with 25% off products this weekend only

Black, dots and off shoulder

//FASHION// Glædelig søndag! I er lidt stille herinde og på Instagram, er der godt vejr i Danmark for tiden? Jeg tror vi havde årets sidste sommerdag igår; det var skønt at kunne gå rundt i sandaler og bare skuldre, men så snart solen forsvandt, blev det altså ret køligt! Tror det er tid til stearinlys og varme tæpper – det minder mig om jeg skal have købt tændstikker!

Vågnede i nat med frygtelig smerte i min nakke: for 10 dage siden tror jeg at jeg lavede noget forkert til Yoga, for havde frygtelige smerter i nakken dage efter, de forsvandt, men nu er de altså kommet tilbage. Så sidder pt bare med varmepude på og håber det går i sig selv, er bare lidt nervøs nu det er nakken og smerterne kommer fra nakkehvirvlen.. Hmm… Formåede dog at lave lækker morgenmad her til morgen: pandekager med bacon OG jordbær, men smoothie og kaffe on the side <3

img_3293 img_3294 img_3295 img_3296

// Top – H&M Trend / Jeans – Topshop / Sandals – Pull&Bear / Bag – Núnoo / Sunnies – Gucci / Earrings – H&M //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Wishes with 25% off products this weekend only