Sustainable fashion in Paris

Work wear anno 2017

//FASHION// Lad mig præsenterer jer for mit nye yndlings arbejds outfit! Normsæt gider jeg ikke tage billeder efter den lang dag på job, men følte mig så gost tilpas i dagens outfit at det måtte foreviges, trods fin i håret og i skjorten. Den er i øvrigt ny og fra Zara, så fantastisk – fik virkelig mange komplimenter for den idag på job! Bukserne er også nye, helt standard sorte jeans – kan ikke undværes når man arbejder på kontor! Og så er der tasken, lækkert læder, stor og rummelig til mit fitness tøj – en ting er at have det med på job, en anden sag er at komme afsted til de klasser jeg har tilmeldt mig, ahem! Har virkelig slækket på det efter vi kom hjem fra ferie..

6f33d2a7-78b3-4bd2-b32b-636f6318eb60 3863156a-e5b3-4cc4-808a-40d3619f8fe8
3d5b6dd4-4c5c-47dc-8d33-ed5457f07370
1a409548-2086-4943-9e2e-5b4fb389b1c6

// Shirt – Zara / Jeans – Topshop / Bag – Dixie / Boots – Office / Sunnies – Gucci //

4 kommentarer

 • Kathe

  Det er virkelig en fin skjorte – hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  pæææænt
  Troede lige et øjeblik at det var små hello kitty, der var på skjorten, men heldigvis ikke 🙂
  Tror jeg må forbi Zara i frokostpausen og kigge.
  Speaking of work, og vel livet geneelt, hvordan påvirkes I så af alt det her Brexit ballade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hahah nej saa havde jeg ikke koebt 🙂
   Den kan saa meget anbefales, den kroeller nemlig ikke rigtig.
   Jamen udover at vores penge er INGENTING vaerd, saa er det ikke saa slemt! Vi maerker det ikke umiddelbart. Nu tror jeg ikke det er saa slemt at vaere dansker i England, og nu vi er gift regner jeg ikke med der bliver nogle problemer.. Men vi er sgu nok tilbage i Dk inden det hele gaar 100% igennem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sustainable fashion in Paris