15% Off All Ganni Styles

Tuesday

//FASHION// Ih hvor gør de det godt, altså Ganni! Jeg er tosset med deres design! Min seneste addition til samlingen er denne fiiiine wrap skjorte! Havde den på idag på arbejde og følte mig altså lige lidt bedre klædt end jeg normalt gør på sådan en træls tirsdag – det hjalp på dagen generelt! Kan dog anbefale at have en mindre top inden under skjorte, for den er bestemt ikke regnet til sådan kontorarbejde, hvis ikke man var lidt tildækket #toomuchskin – det ryger helt sikkert med til Mexico til november, og mon ikke nederdelen også skal klikkes hjem så det kan bruges som sæt? Anyways, hurigt pip fra mig, jeg vil lave mig en kop te og spise kage <3

 

img_2930

img_2929

img_2931

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% Off All Ganni Styles