Eyes on - Autumn Wear

The Honeymoon Goes To…

//TRAVELLING// Idag har vi været gift i 1 måned! En hel måned som ægtefolk – og det går glimrende skal jeg hilse at sige. Kan varmt anbefale det der med bryllup og ægteskab 🙂 Og selvom brylluppet desværre er et overstået kapitel, så har vi heldigvis bryllupsrejsen at se frem til, den blev nemlig booket for et par uger siden! Og turen går til Mexico!! Jason’s ønske var Mexico, mit ønske var Caribien! I starten tænkte vi at vi sagtens kunne slå de to sammen, men det viste sig at blive aaaalt for dyrt! Så vi tog fat i en god kontakt i rejsebranchen og blev tilbudt noget helt fantastisk som vi hurtigt takkede ja til.

Vi flyver direkte London – Cancun, Mexico hvor vi lejer en bil og kører til hovedstaden i Yucatan, Mérida. Her har vi booket to nætter hvor vi skal opleve ægte mexicansk stemning i en traditionel mexicansk by – nogle af jer der har været der? Pinterest har nogle virkelig smukke billeder fra byen, så er meget spændt!

Derefter kører vi tilbage til Cancun lufthavn hvor vi afleverer bilen og bliver hentet af en privat transfer. Herefter tjekker vi ind på et 5 stjernet resort, Excellence Riviera Cancun. Noget vi ALDRIG har gjort før, og nok aldrig kommer til igen: vi snakker luksus all inclusive uden farvede armbånd og ekstra gebyr på champagne og hummer; swim-up pool direkte til værelset og to private jacuzzier. Det bliver 12 dage i ren luksus! Men for vi ikke kommer til at kede os for meget tager vi dagsture til blandt andet Tulum, Chichi-nitza, Cenotes og andre nærliggende attraktioner. Tror det bliver vanvittig spændende at besøge Mexico, og samtidig er jeg en lille smule nervøs for at rejse til Mexico, fordi det er totalt nyt for mig! Men det bliver uden tvivl en fantastisk oplevelse med min mand ved min side!<3

Vil vildt gerne høre fra nogle af jer som har besøgt området og hvad I kan anbefale 🙂

mexico3 mexico mexico6 mexico5 mexico4 mexico7 mexico2 mexico1

— Pictures via Pinterest —

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyes on - Autumn Wear