From Miss to Mrs - Before and During The Ceremony

Sustainable fashion in Paris

//FASHION// På vores aller sidste feriedag hoppede jeg i min fine gule nederdel fra Sissel Edelbo. Var en smule nede over den skønneste ferie var slut, så hvad bedre end at peppe det hele op med lidt smukke farver? Sandalerne købte jeg et par dage før brylluppet i Italien: skulle have noget rart at hoppe i efter timer i spidse Valentino Rockstuds, og skal lige love for det var en god ide! Men mere om det en anden god gang!
Savner de varme timer i solen, vejret har været så dårligt siden vi kom hjem! Så idag shoppede jeg hele min løn op efter arbejde på en masse efterårs items – dem skal I nok få at se. Jeg sidder lige og slapper af, er helt ør i hovedet efter en hel umulig dag på arbejde! Jason er ved at sætte fliser op i køkkenet! Bliver så flot! Og så skal jeg til at lave Mousaka – det har jeg af en eller anden grund mega lyst til, tiltrods for jeg aldrig har kunne lide det som barn?!! Og aldrig fået det som voksen!? #whatswrongwithme?

img_2473 img_2474 img_2476

img_2475

2 kommentarer

 • Sascha

  Sådan fik jeg det idag med en kartoffelmad og jeg har slet ikke kunnet lide kartofler som barn.
  Konklusionen er: at jeg stadig ikke kan lide kartoffelmadder 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hahahah det er saa sjovt! Min konklusion var ogsaa det var ok, men ikke umiddelbart noget jeg gidder at lave igen anytime soon :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From Miss to Mrs - Before and During The Ceremony