The pattern you need to get for fall - Ganni Montrose

Summer in Monaco

//FASHION// Et lille tilbageblik på juli i Monaco hvor vejret viste sig fra sin bedste side og vi drak Aperol Spritz på en fortovscafe. Åh de søde sommerdage, som jeg dog længes efter dem! Solen skimmer rent faktisk her idag, men vi har haft en yderst sløv søndag morgen foran skærmen og lavt meget lidt – det skal der til nogle gange. Tror vi skal have noget frokost om lidt og en tur ind til byen – nogen har sat sig for at vi skal have ny computer.. og det er ikke mig 😉 Troe også jeg vil have min KitchenAid ud idag, har sådan lyst til at bage lakrids Macarons eller nogle lækre cookies.. uhm, tjek Insta stort senere siger jeg bare 😉 @stylebyjosephine

img_2720 img_2721 img_2722 img_2723
// Shirt – Gucci / Skirt – H&M / Sandals – Balenciaga / Bag – Nunoo //

2 kommentarer

 • Helle

  Det er en lækker skjorte! Hvad hedder modellen hvis man skal ud og lede…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg ved det faktisk ikke, lad ig se naar jeg er hjemme senere om der staar modelnavn i maerket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The pattern you need to get for fall - Ganni Montrose