Work wear anno 2017

Popcorn Stripes

//FASHION// Endnu et af mine nye efterårs køb fra i tirsdags, denne fine cardigan fra Zara! Er helt og aldeles tosset med den og kan både styles lidt mere dressy til arbejde og mere casual som her til fredage på arbejde hvor man gerne må have trainers og t-shirt på 🙂 Kan dog ikke anbefale at cykle i den!! Min blev ødelagt på vej til arbejde igår fordi stoffet satte sig fast i hjulet på cyklen 🙁 Det er bare typisk mig! Jeg er taget på arbejde her til morgen; har så meget arbejde med et projekt på job, så lørdage bliver også inkluderet for tiden. Jason er ved at sætte de sidste fliser op i køkkenet, så glæder mig vildt til at komme hjem og se hvordan det ser ud! Vi bestilte for et par uger siden en hel del nye møbler for nogle af de penge vi fik i gave til brylluppet – lejligheden får et kæmpe make-over! Glæder mig vildt meget til at vise det hele! Tænker at tjekke ind senere og fortælle lidt om hvor vi har bestilt bryllupsrejse til :).. xx

 

img_2594 img_2592 img_2593 img_2595

// Cardigan – Zara / T-shirt – Gucci / Jeans – Topshop / Trainers – Gucci / Earrings – H&M //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work wear anno 2017