Popcorn Stripes

From Miss to Mrs – Behind the Scenes From the Photoshoot

//WEDDING// Det er blevet tid til andet bryllupsindlæg. Hvis I missede det første, kan I læse det her.

Efter ceremonien blev der kastet fine rosenblade og taget en del fotos i den nedre have, inklusiv et foto med alle gæsterne. Herefter tog Jason, mine lillesøster, min kusine og jeg afsted til fotografering. Er noget så heldig at have to fantastiske tøser (lillesøster og kusine) som har ret god erfaring med bryllupsfotografering. Vi turde ikke satse på at finde en italiensk fotograf som faldt i vores smag, så vi overtalte vores egne til at kører med os op til Rocchetta Nervina for at tage billeder. Der var afsat en time i brylluppets ret strikte program, så afsted kørte vi..

Jeg skal nok vise lidt af de billeder der blev taget, men synes faktisk også disse behind the scenes billeder er ret så geniale! De fanger nemlig stemningen perfekt: os kørende i vores egen bil, fotografen som selvfølgelig også skal have mobil billeder, italienerne i landsbyen som lykønskede os, de små gader og ikke mindst den kolde cola vi fik nolet ud af caféen uden en krone på lommen fordi vi var gået totalt sukkerkolde 🙂

Altimens vi tog billeder fik resten af gæsterne serveret drinks i lind strøm og alverdens kanapeer. Vi fik efterfølgende fortalt der var så meget mad at gæsterne faktisk næsten spiste sig mætte inden forretten blev serveret, haha! En ting er sikkert, til italienske bryllupper går man ikke ned på mad og drikke!

To be continued…

dsc_1343-copy

 

dsc_1155-copy

 

dsc_1163-copy

 

dsc_1167-copy

 

dsc_1168-copy

 

dsc_1171-copy

 

dsc_1177-copy

 

dsc_1425-copy

 

dsc_1440-copy

 

dsc_1442-copy

 

dsc_1446-copy

 

dsc_1457-copy

 

dsc_1238-copy

2 kommentarer

 • Signe

  Tak for din blog, jeg er trofast læser😀
  Smukke billeder og et stort tillykke med kærligheden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du bare soed <3 Dejligt med saadanne kommentarer 🙂 Og tusind tak, vi er stadig hoeje paa lykke over et fantastisk bryllup 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popcorn Stripes