Sunday when it's best

Friday

//FASHION// Er virkelig bagud når det kommer til culottes, altså virkelig bagud! Har aldrig synes de var noget for mig, har for lange ben 🙂 Men købte disse tidligere på foråret og har egentlig bare brugt dem som afslappet outfit til en søndag hjemme.. i søndags bevægede jeg mig dog ud i dem, og synes faktisk ikke de er så slemme – én ting er sikkert, de er noget så behagelige! Det er lidt sjovt som engelsk mode bare er lidt bagud: var culottes ikke sådan noget alle købte for et par år siden i Danmark? Herovre er det altså noget ALLE unge piger render rundt i konstant og synes er det fedeste, haha!

Var slet ikke meningen dette indlæg skulle handle om culottes. Nuvel, det er fredag og det er skønt! Har lige fået besked på at nogle af vores nye møbler vi bestilte for en måned siden er ankommet, så de skal hentes i morgen 🙂 nyd jeres fredag! Xx

 

img_2741 img_2802 img_2803

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday when it's best