How not to get stressed out about your wedding

When in Paris

//TRAVELLING// Long time no see! I ved hvad der er sket, tætter på mange har fulgt med på Instagram? Bryllup i Italien!! Er stadig helt høj på oplevelser og kærlighed og glæder mig til at dele en masse af det med jer! Men det bliver først til weekenden, for hverdagenhar ramt mig og er kastet ud i en orkan af arbejde.. samt vandskade herhjemme som vi havde fornøjelsen af at komme hjem til (fuck overboens vaskemaskine siger jeg bare!). Så alle opdateringer skal nok komme skalket love! Men med tiden 🙂 vi afsluttede vores bryllups-ferie (ikke at forveksle det med bryllupsrejse) med tre meget spontane dage i Paris – en lille mini-Moon! Så fantastisk en beslutning og så eventyrlig en afslutning på nogle masgiske uger! Vi fandt et vildt scoop af et hotel, det fortæller jeg mere om snarest! For nu ville jeg bare sig Hej, jeg er tilbage på bloggen igen 🙂 xx

img_2247

img_2248

img_2120

img_2250

img_2246

img_2244

// T-Shirt – Gucci / Skirt – Tally Weijl / Trainers – Gucci / Sunnies – Gucci / Bag – Mulberry //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How not to get stressed out about your wedding