Getting Ready for Wedding Season

The venue is ready for us

//WEDDING// Vi ankom godt til lejligheden igår aftes og har nydt den første dag ved floden og resten af eftermiddagen i Nice. Fjallraven Kanken 20L På vej til Nice var vi lige forbi hotellet hvor brylluppet skal holdes om en uge. Joe Panik Jersey De var i fuld sving med at sætte op til et bryllup, Air Max BW og vi begyndte at glæde os noget så meget ved tanken om det er vores tur lige om lidt.

2 kommentarer

  • Hvor ser det skønt ud! Nyd det nu rigtigt meget 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elian Eid

    Hej Josephine! Sikke en fin og lykkelig dag (har fulgt med på instagram :)) Kan jeg tillade mig at spørge dig efter, hvilket venue i Italien I valgte, og om der var mulighed for overnattende gæster på stedet? 🙂
    Håber på at høre nærmere 🙂 På forhånd tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting Ready for Wedding Season