The venue is ready for us

How not to get stressed out about your wedding

//WEDDING// 4 dage tilbage og så er dagen vi har ventet på siden 6. September 2016 hvor vi blev forlovede i San Francisco. Folk begynder ligeså stille at flyve sydpå til en weekend som skal stå i kærlighedens tegn. Vi kørte, som I ved, til Italien i fredags, med bilen læsset med tøj, sko og dekorationer. Jeg har i sinde at skrive et længere indlæg når vi er hjemme fra Italien om hvordan det er at planlægge et bryllup i udlandet, når det hele skal foregå digitalt, mere eller mindre. Sagen er, vi har virkelig ikke på et tidspunkt været stressede over det her bryllup. Ikke i tiden op til og ikke siden vi ankom til Italien. Jeg ville ønske jeg kunne give opskriften videre, men sagen er det er svært at sige præcis hvad der har gjort dette til så afslappet en process. En ting er 100% sikkert: at holde brylluppet i et varmt land skruer helt ned for tempoet og giver max afslapning op til brylluppet. At vi har valgt at holde en uges ferie inden gæsterne ankommer tror jeg også hjælper vildt meget! Lidt ligesom folk som anbefaler babymoons inden babyer kommer til verden. Og så er der altså også skruet en smule ned for detaljer grundet destinationen; vi har ikke hundredesytten indslag som photobooth, popcorn maskine, band og hvad man nu ellers vælger af (overflødige?!?) indslag til bryllupper nu om dage. Ikke destomindre ved vi det bliver 100% som vi gerne vil have det, og vi har fantastiske folk omkring os til at hjælpe med småting og et venue som bare har styr på tingene! Behøver vist ikke nævne vi glæder os! I kan i øvrigt følge hashtagget #rahbekwilson – mon ikke der kommer lidt på Instagram? 😉 @stylebyjosephine

 

6146c745-bc4d-4167-9a6f-ab9aa6307a44

img_1296

img_1307

img_1324

img_1363

// Kimono – Sissel Edelbo / Swimsuit – Ganni //

cc17bbab-d732-40d6-a1fa-a260d190a8e4

9f97eefd-3cab-4e56-a31e-57ee0d10a59a

d3140d49-0969-4c88-9e4f-1715d352c822

// Kimono – Bonsoir London //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The venue is ready for us