Saturday in Bicester Village

How not to get stressed out about your wedding

//WEDDING// 4 dage tilbage og så er dagen vi har ventet på siden 6. Andrew Luck Stanford Football Jerseys September 2016 hvor vi blev forlovede i San Francisco. fjällräven kånken Stora Folk begynder ligeså stille at flyve sydpå til en weekend som skal stå i kærlighedens tegn. Nike Air Max TN Homme Vi kørte, som I ved, til Italien i fredags, med bilen læsset med tøj, sko og dekorationer. Nike Roshe One Uomo Jeg har i sinde at skrive et længere indlæg når vi er hjemme fra Italien om hvordan det er at planlægge et bryllup i udlandet, når det hele skal foregå digitalt, mere eller mindre. Sac Kanken Pas Cher Sagen er, vi har virkelig ikke på et tidspunkt været stressede over det her bryllup. adidas store Ikke i tiden op til og ikke siden vi ankom til Italien. fjallraven kanken mochilas Jeg ville ønske jeg kunne give opskriften videre, men sagen er det er svært at sige præcis hvad der har gjort dette til så afslappet en process. adidas y3 damskie En ting er 100% sikkert: at holde brylluppet i et varmt land skruer helt ned for tempoet og giver max afslapning op til brylluppet. nike air max 90 homme pas cher At vi har valgt at holde en uges ferie inden gæsterne ankommer tror jeg også hjælper vildt meget! Lidt ligesom folk som anbefaler babymoons inden babyer kommer til verden. chaussures nike air max pas cher Og så er der altså også skruet en smule ned for detaljer grundet destinationen; vi har ikke hundredesytten indslag som photobooth, popcorn maskine, band og hvad man nu ellers vælger af (overflødige?!?) indslag til bryllupper nu om dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday in Bicester Village