Tourists in Copenhagen

Pink in Aarhus

//FASHION// Vi har vendt snuden nordpå efter en skøn dag i hovedstaden igår. Tog færgen til Aarhus tidligere idag og lavede et frokost stop og så lidt af byen. Vi sidder pt på vej i bil mod Aalborg og skal videre til Hune hvor J’s forældre skal bo de næste par dage. Vi tager nok en tur til Vesterhavet og spiser is og så har jeg hørt rygte om at vi skal have hjemmelavet pizza til aften, mmm! I morgen tror jeg vi skal rundt i Aalborg, skal blandt andet ind forbi kommunen efter et par dokumenter.. fredag bliver en stor dag, ligeså lørdag! Men meget mere om det senere 😉 xx

1b9f9fa7-3cfe-4f85-8d6a-547b421cddc8 1dd2eb18-10cb-4d02-ad76-3f859cfd34a2

// Shirt – Gucci / Jeans – Mango / Sandals – Pull & Bear / Sunnies – Alexander McQueen / Bag – Mulberry //

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tourists in Copenhagen