Bridal Beauty

Learning to write calligraphy for the wedding

//WEDDING// Har glædet mig lidt til at dele dette indlæg med jer. Og har været lidt i tvivl om jeg skulle gøre det før eller efter brylluppet. Vil nemlig nødig vise for mange dekorationer etc. herinde så det ikke bliver en overraskelse for de gæster som kommer og måske læser med her på bloggen 🙂 Men så igen, det her er ikke det færdige resultat, så tænker det er ok? 🙂 For nogle måneder siden skrev jeg mig op til et kalligrafi kursus og vinsmagning hos shoppen Ollie’s Studio. Desværre blev eventet aflyst og jeg var lidt i syv sind for var nu på bar bund mht. mine bordkort. Heldigvis fik jeg arrangeret et one-to-one kursus forrige weekend. Modern Calligraphy – perfekt ikke? troede virkelig ikke jeg ville kunne finde ud af det overhovedet, men det gik over AL forventning synes jeg selv! Efter 3 timers kursus (og afternoon tea) vil jeg mene jeg var godt rustet og kastede mig ud i mine egne bordkort. Det halv færdige resultat ser I ovenfor. Kan virkelig varmt anbefale dette, det er en finurlig lille ting at kunne mestre, men alligevel super sej og mulighederne er uendelige. Også en god ide til en polterabend tænker jeg 🙂 Har i øvrigt selv lavet alle kortene med vandfarver 🙂

f509fb44-cde8-4162-86f3-57a8dc0daa16

a57ebc4f-106d-41a7-9974-ae91649417d6

6d282473-49cb-4775-a403-5c6167861786

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bridal Beauty