Red dresses and pictures from the changing room

Bridal Beauty

//BEAUTY// Hej med jer! Ser ud til I i den grad kunne bruge gårsdagen’s kjole indlæg? Hold da op I fik klikket igennem, til især Mango kjolen. Fik nogle af jer købt den? 🙂 Jeg overvejer stadig kraftigt at købe den hvide kjole 🙂 Anyhow, lovede igår på Instagram at dele lidt Bridal Beauty med jer. Min plan er som følger:

Op til Brylluppet:
Jeg startede for 3 måneder siden på et rigtig fint træningsprogram som jeg skrev om her. Man når nemlig ikke langt med skønhed uden træning, det hænger ligesom sammen! For et par uger siden gik jeg så all in med lækker ansigtspleje for at få huden til at gløde ekstra. Jeg fik lov at teste nogle lækre produkter fra det danske mærke Mellisa, og so far so good! Føler ihvertfald selv min hud er begyndt at komme i topform. Siden vi blev forlovede har jeg gået til frisør lidt hyppigere, bare for at få mit hår ekstra sundt og fint til den store dag.

På Bryllupsdagen:
At blive gift i Italien kommer med nogle restriktioner. Jeg har fuldt ivrigt med hos smukke Acie som sidste år havde sit Italienske eventyr. Og ligesom hende, kommer jeg selv til at stå for hår og make-up, for har ikke heeeelt tiltro til de italienske frisører og make-up artister. Jeg spurgte min frisør til råds i lørdags mht. håret – Jeg er stadig ikke sikker på om det skal være oppe eller nede (inspirations indlæg følger). Uansat hvad jeg vælger anbefalede han at vaske håret om morgenen, bruge en super god mousse og føntørre. Derefter skal håret krølles med min GHD styler. Hvad enten jeg vælger, så er tricket ekstra meget hårspray, som i ekstra meget. Så jeg fik købt nogle lækre Maria Nila produkter igår og tænker jeg må afprøve de forskellige tips på lørdag til min polterabend. Mht. make-up, så skal jeg have købt en masse nyt, så følger helt sikkert op med endnu et indlæg. Har overvejet at få lavet mine negle fine inden vi tager til Italien, men er lidt halv-nervøs for det ikke holder sig paent, så det punkt arbejder jeg lige videre på.

 

23adc452-f614-4409-a822-4a86e443a732 a0491458-4527-4a44-8202-97125620f3cc ed7a4a0f-59e0-42f7-b16b-e27de0b17c9d

Ad. Links: // Maria Nila Styling Mousse – Here / Maria Nila Styling Spray – Here / Maria Nila Shampoo Travel Size – Here / Maria Nila Conditioner Travel Size – Here / Mellisa Aha Creme – Here / Mellisa Urtelotion – Here / Mellisa Antirynke Serum – Here /

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red dresses and pictures from the changing room