One that works

Our Wedding Colour Palette

//WEDDING// Tror søndag går hen og bliver tema søndag her på bloggen, haha! For bloggen følger jo mit liv og gøremål, og kan godt fortælle jer alle søndage bliver brugt på bryllupsforberedelser (og indkøb og træning og middag hos svigerforældrene). For jeres skyld, og lige så meget for min egen skyld, har jeg sat en kollage sammen hvor I kan se hvilke farvetema vi går efter til brylluppet og hvilke små pyntegenstande og finurlige ting vi gerne vil inkludere. Selvfølgelig vil jeg ikke give for meget væk, da jeg kunne forestille mig I vil glæde jer til at se det hele på bloggen efter brylluppet, men I får en lille smagsprøve her af hvad I måske kan forvente 😉 Idag er der kun 9 søndage til at jeg er ved at gøre mig klar til at hoppe i brudekjolen, og det er altså idag inkluderet 🙂 xx

TRANSLATION: I think every Sunday from now on will be a theme Sunday, a wedding theme Sunday that is. Because the blog follow my life and doings, and I’m not kidding when I’m saying that every Sunday from now until the wedding is more or less dedicated to some sort of wedding preparations. For your sake, and m own for that matter, I’ve put together a colour palette of what we envision the colours around the wedding party should be like. I don’t want to give too much away, as I’m sure you’ll be following eagerly on Instagram, but little hints here and there hasn’t harmed anyone 🙂 xx

wedding-colour-palette-pink-orange

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One that works