Sporty Leopard

House, Car, Wedding – What next?

//LIFESTYLE// Jeg skylder jer lidt et par billeder og et lille indlæg om vores seneste køb. Normalt snakker jeg kun og mode, interior og skønhed i dette forum, men synes lige jeg ville dele det her med jer, for udover vores lejlighed, er det altså vores største køb til dato. Vi er så heldige at have fået en næsten ny BMW, en lille sort en af slagsen med masser af god power i motoren og meget få kilometer på bagen. Bilen er lige så gammel som vores lejlighed – kun 1,5 år på bagen. Synes vi var ret heldige med vores fund og Så synes jeg de to (huset og bilen) klæder hinanden meget godt!

 

I England foregår bilforsikring helt anderledes end i Danmark, man forsikrer nemlig ikke bilen, men personen som kører. Af den grund har jeg ikke kørt herovre siden vi flyttede for 3,5 år siden, for det har simpelthen virket som spild at betale 6-12.000kr om året for at få mig forsikret på en bil som ikke var vores. I kan nok godt forstå det var en stor lettelse da jeg første gang kørte for 14 dage siden.

 

Vi bor helt centralt i Bristol og har ‘hands down’ ikke som sådan brug for en bil, så kan roligt sige denne bil er ren luksus. Dog er det fantastisk at kunne køre ud at handle ind eller lige smutte til London uden at skulle låne en bil. Og vores nye køb betyder også vi nu kan køre på ferier: til Italien til sommer, hjem til Danmark eller på skiferie – er vokset op med at køre sydpå på ferie og det er J også, så det glæder vi os til at kunne. Sidst men ikke mindst tænkte vi også at nu er et godt tidspunkt at fremtidssikre det hele på, have en god og ny’ish bil hvor der også er plads til et barnesæde, for som livet udvikler sig kommer det vel også ind i billedet på et tidspunkt 🙂

 

Lang historie om et tema som ellers ikke hører hjemme på bloggen, men synes det var hyggeligt at dele med jer 🙂 xx

 

img_5217 img_5218

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sporty Leopard